Om detta projekt

Rebecka sjunger sin sång ”I din hand…”:
”Sången skrev jag för flera år sedan då jag inte visste vad som skulle hända med min framtid. Jag upplevde hur Gud talade till mig utifrån en bibelvers Jesaja.33:6. ” Han skall vara din framtids säkra grund”. Många gånger har dessa ord gett mig hopp och frid. Gång på gång har jag fått se hur Herren varit med mig i livet på olika sätt, Han har gett mig tro och kraft i omöjliga situationer och jag har fått se mirakler i mitt eget liv.”

 

Lyrics Rebecka Lind – I din hand:
Ingenting förmår jag i mig själv
Är beroende av dig, Herre
Jag behöver dig Gud
Mer än någonsin förut
I mig själv är jag svag

 

(ref)
Du som är min Gud
Du som är mitt hopp
Min framtids säkra grund
Jag är trygg hos dig
För du håller mig
I din hand

 

Jag vill tacka dig Gud
För allt som du har gjort för mig
Du visar mig nåd när jag kommer till dig
Ingen är som Du

 

Du som är min… (ref x3)

 

I din hand…. I din hand…

Datum
Kategori
0-14min, Musik