BLI MÅNADSGIVARE

Vad roligt att du är intresserad av att stödja tv-missionen. Om du vill ge ett engångsbelopp kan du ge en gåva direkt till Swish 123 230 85 83, eller BG 5303-8048. Om du vill stödja oss på en månadsbasis använd formuläret.

 

 

Varför ska jag ge?

 

TV-arbetet går framåt i en spännande takt, nästan för snabbt. Vi sänder i dagsläget på Kanal 10, Öppna Kanalen Gbg och Öppna Kanalen Sthlm varje vecka. En otrolig möjlighet och framför allt en förmån.

 

Vi drömmer om fler medarbetare och ännu mer tid till att planera och producera kvalitativa program. Vi vill bjuda in vanliga människor som får dela med sig av sin stora kallelse. Och vi vill kunna sända flera olika program samma vecka på ännu fler kanaler. Vi har viljan att göra så mycket mer, och till viss del möjligheten, men saknar resurserna.

 

Genom Pilgrim Media vill vi vara en motkultur som kommer med sanning och uppmuntrar till förnyelse, bland alla snurriga idéer och sövande förändringar.

 

Just nu kan vi inte göra mer än det vi gör. Faktum är att det bara är genom Guds nåd vi går från månad till månad. Endast 10% av våra utgifter täcks av vår nuvarande sponsring.

 

Vi behöver dig. Vi behöver ditt ekonomiska stöd. Och mer än något behöver vi dina förböner.

 

Vem vet hur länge vi har möjlighet att nå rakt in i hemmen och sporra människor att sätta sin hand till plogen. Så vi vill satsa på nuet! Vi tror nämligen att när människor som följer Jesus börjar göra det mer hängivet, då är väckelsen inte bara nära. Då är vi mitt i den.

 

Tack för ditt stöd!

 

  Jag vill bli månadsgivare

  Namn*

  Månadsbelopp*

  Mobilnummer*

  Epost*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Ort*

  Hur vill du bli påmind om att ge din löftesgåva?*

  EpostInbetalningsavi via posten

  Representerar du ett företag eller en församling, skriv vilken/vilket här.

  Meddelande

  *Tyvärr kan vi inte erbjuda autogiro i nuläget. Tänk gärna på miljön och välj epost.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]