Skip to main content
0

Tillsammans når vi

längre

Stöd Pilgrim Media

När allt annat är på ekonomisk tillbakagång, genom räntor, krig och inflation, så vill vi expandera. Vi tror nämligen att den andliga hungern kommer växa explosionsartat framöver. Bli en del av Pilgrim Medias stöttepelare och låt oss möta behovet av sanning och befrielse tillsammans. Kanske är det mitt i kaoset som Guds rike blir synligt mitt ibland oss.

Bli understödjare av Pilgrim Media

Bli månadsgivare
Det är enkelt att bli månadsgivare. Allt du behöver göra är att ge regelbundet till vårt swish, bankgiro eller Iban-nummer. I din internetbank kan du ställa in att samma summa ska dras varje månad. Du kan när du vill ändra summa eller avsluta givandet.

Vi önskar att alla som blir månadsgivare tar kontakt med oss och berättar vad ni valt att ge så att vi har en överblick på vilka som står med oss.

Vad har ni för kontonummer?
Swish 123 230 85 83
Bankgiro 5303-8048

Bank: SEB
Bic Code: ESSESESS
Iban Account: SE5350000000050211004332

Du kan också ge en gåva med ditt kort lite längre ner på sidan.

Understöd som församling
Förr skickades många missionärer ut från Sverige och arbetet bar mycket frukt. Nu är Sverige ett andligt u-land. Behovet av mission i vårt eget land är enormt. Andemakterna, sekulariseringen, religionerna och avfallet i kristenheten har fått konsekvenser som för Sverige in i en katastrof. Vi har under åren fått underbar kontakt med många församlingar som uppskattar Pilgrims arbete. Kanske är ni en av dem? Gör Pilgrim Media till en del av er missionsbudget. Detta skulle innebära att vi kan utöka, men det innebär också att vi blir fler som står i den andliga kampen som Pilgrim Media utkämpar. Kontakta oss så pratar vi vidare.

 

Samarbete och volontärer
Skörden är stor, och arbetarna få. Är du intresserad av att stötta Pilgrim med dina förmågor och din tid? Vi har bland annat behov av stöttning med ljudinspelning och mixning. Ta gärna kontakt med oss. Det är också intressant med överbryggande projekt med andra produktionsbolag, församlingar eller organisationer.

Vilka kostnader har Pilgrim Media?
Sändningsavgifter, lokalhyra, utrustning som datorer, kameror & programvara m.m., löner (en del arbetar ideellt och en del avlönat), skatter, fraktkostnader, fordon, lagerhyra etc.
Pilgrim finansieras delvis av pianoförsäljning, detta kommer dock att avvecklas då det blivit en svårare marknad med krig i exportområden och är ett för tungt arbete.

 

Hur kommer verksamheten utökas?
Det beror på Guds ledning, ekonomi, medarbetare och vad som sker i vårt land. Vi kommer att arbeta aktivt för att distribuera Inga andra gudar på olika språk i olika länder. Vi har många program som riktar sig till kristna och vi tror att det är viktigt, ”väckt” kristenhet är grunden för väckelse. Men vi vill också satsa mycket mer på tv-program och annat som riktar sig till ofrälsta av olika kategorier. Vi har idéer som bubblar och hoppas vi kan genomföra många av dem.

Vill du komma i kontakt?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.