Skip to main content
0

Det har blivit många LP-skivor och kassettband genom åren. Radiosändningar och scener med gitarr i hand. Och så cd-skivor förstås. Kanske har du en skiva eller kassett kvar hemma hos dig?

Men man får hänga med i svängarna! Nu finns också min musik online och är lätt att hitta och lyssna på var man än befinner sig i världen. Hittills har vi släppt iväg 166 sånger digitalt på spanska, svenska och engelska och de finns på fler musikplattformar än jag kan räkna. Bland annat Spotify, Youtube Music, Itunes, Deezer, Soundcloud, Apple Music, BoomPlay, Tidal, Qobus, Amazon, Amazon Music

Vi hoppas att sångerna ska få fortsätta bli till kraft, tröst och uppmuntran och överallt där de spelas upphöja Jesus. ”Från mitt hjärta kommer dikter om min vän.”

Tack himmelske Fader för alla toner och verser du gett genom åren!
”Om dagen sänder HERREN sin nåd och om natten är hans sång hos mig, en lovsång till mitt livs Gud.” ps 42:9

/ Christina Imsen

 

I texten finns länkar till några av plattformarna där du kan streama Christina Imsens musik. Du kan också besöka Pilgrim Media på YouTube.