Skip to main content
0

Jesus sändes till en mänsklighet i kris. Han gjorde det som ingen annan kunde göra och öppnade en evakueringsväg från denna döende jord till en himmel full av liv. Men vi får själva välja om vi vill följa med räddningstjänsten eller om vi vill stanna kvar på detta utdömda ställe.
Här kommer det inte bli bättre – så tacka ja till den uträckta handen som vill ta med dig till en underbar plats den dagen du är färdig här. ”Vad ögat inte sett och örat inte hört och människans hjärta inte anat, det har Gud berett åt dem som älskar honom.”
Jesus sa: ”Och om jag nu går bort och bereder plats för er, så ska jag komma tillbaka och hämta er till mig, för att ni ska vara där jag är.”

Ny traktat om att bli frälst: Gud har svarat på mänsklighetens nödsamtal

Nu kan du beställa traktater om frälsningen. Den nya svenska traktaten handlar om att frälsningen och vårt nödord SOS har samma grundord på grekiska. På samma sätt som räddningstjänsten rycker ut när vi larmar så har Gud ryckt ut för att rädda oss. Skillnaden är att den räddning Gud ger håller för evigt.

Dela ut denna traktat när du evangeliserar. Den är rakt på sak om att Jesus är räddningen och att vi själva har ett val, att tacka ja till det han erbjuder, samtidigt som formatet blir inbjudande och målande.

____________________________________
ERBJUDANDEN

✅ 100-pack 60 kr
✅ 40-pack blandade traktater 40 kr
✅
250 g papper, känns fint att ge och ta emot
✅
Fri frakt över 500 kr inom Sverige
✅
Välj mellan traktaten ”SOS” “Frid”, “Befriad” eller “Befriad på engelska”
✅
Komplettera med evangeliserande klistermärken, 1 för 45 sek, 3 för 100 kr
✅
Ge bort lovsång: 3 cd för 100 kr.

Beställ:
Scrolla ner och välj produkt
Klicka på butiken i menyn
order@pilgrim.media