Skip to main content
0

Maria är påvens falska tröst i pandemitider. Maria är alltid hos oss. Hon är inte bara den bro som förenar oss med Gud, hon är mer. Hon är den väg vi måste gå för att nå till Gud. Det skriver påven på twitter.  Påvens inlägg:

”Maria var och är, i dessa pandemins dagar, nära de människor som tyvärr slutfört sin jordiska resa alldeles ensamma, och utan tröst och närhet till deras nära och kära. Maria är alltid där bredvid oss med sin moderliga ömhet.” ”Maria är inte bara den bro som förenar oss med Gud; hon är mer. Hon är vägen som Gud tog för att nå oss, hon är också den väg vi måste ta för att nå honom.”

Källa inlägg 1 // Källa inlägg 2

Varför kan inte samfundsledare och kristen media stänga dörren för dessa villfarelser? Det här, helt bibelstridiga som påven förmedlar, är ju bland det mest centrala i den Katolska läran. Var finns reformatorerna i Sverige idag? Det är verkligen hög tid att våga stå upp för Guds Ord, och skingra förvirringen som finns hos Guds folk i vårt land.

Skribent: Per-Arne Imsen

I Per-Arnes bok Inga andra gudar får Maria ett stort utrymme, eftersom miljontals människor förletts att be till henne dagligen. I kapitlet ”Maya och Maria” och ”Himlens drottning” står Maria särskilt i fokus och du får också hjälp med länkar till källor om du vill läsa mer. Nedan finns information om hur du får tag på Per-Arne Imsens Inga andra gudar eller No other gods (som också har utökats lite mer på ämnet). Vi vill också uppmuntra dig att själv läsa vad katolska kyrkan säger om Maria, googla och upptäck hur långt det har gått med pilgrimsfärder, maria-uppenbarelser och avvikelser från Guds ord.

Per-Arne imsens böcker

Beställ boken
Ladda ner e-bok
Beställ boken

Både Inga andra gudar (inbunden) och No other gods (danskt band) av Per-Arne Imsen finns att beställa direkt av oss, och levereras inom 2-6 vardagar.

Gå till webbshopen

Ladda ner e-bok

Nu har vi tagit fram Per-Arne Imsens böcker som e-böcker, som går att läsa på mobil, dator eller i din läsplatta på bara något klick.

Inga andra gudar (2018) finns på Amazon Kindle:

Köp och ladda ner Inga andra gudar

No other gods (2021) finns på Amazon Kindle:

Köp och ladda ner No other gods