Skip to main content
0

Inga andra gudar

Läs Per-Arne Imsens omtalade bok

Inga andra gudar är en bok och proklamation som följt med in i Vatikanen, överlämnats till ärkebiskopen och förvandlat liv.

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen

När orden ”en riktigt spännande thriller” används för att recensera en bok om religionsblandning och kyrkohistoria, då förstår man att Inga andra gudar är unik i sitt slag.

Många som läst Inga Andra Gudar av Per-Arne Imsen beskriver en ”aha-upplevelse” och säger att ”den måste läsas av alla”. Bokens avsikt är att avslöja och röja undan sådant som försöker ställa Jesus vid sidan om. Sådant som händer i världen, men också i våra församlingar, som Bibeln varnat för. Gud säger: ”Du ska inga andra gudar ha jämte mig”.

Har du ingen förkunskap i ämnet? Då har du kommit till rätt bok! 1000-tals timmar av bearbetning och bön har gjort ett stort ämne lättläst och levande. Historia möter uppenbarelseboken. Religionsdialog möter väckelse på soptippar. Utbredda villoläror möter Jesu radikala budskap. Svenskkyrklig ljumhet möter kinesiska martyrer, och mycket mycket mer.

Detta är en bok som varje pastor och församlingsledare borde läsa. Boken innehåller mängder av citat och uttalande från ledare vilket gör den trovärdig. Köp den – läs den – och ge den till din pastor eller ledare! Bland den bästa bok jag läst. En verklig ögonöppnare.

KG Larssonpastor och teolog

Intressant och relevant – utöver det vanliga! Det är verkligen länge sedan jag läste en bok som satte fingret på så mycket som verkligen är värt att observera. Jag tackar författaren för att han gjorde sig besväret att skriva denna bok.

Britt-Inger Lillbäckadjunkt

En av de orsaker varför vi på Himlen TV7 håller oss långt borta från katolicismen är just den religionssynkretism som den godtar. Per-Arne Imsen har skrivit en förträfflig bok som behandlar bl.a.den frågan.

Daniela PersinTV-chef, Himlen TV7

”Efter 40 år som pastor och resande förkunnare skriver Per-Arne Imsen sin första bok. En saltstänkt bok med allvarliga varningar över kyrkans förfall och de lidande kristnas styrka.”

Världen idagnyhetstidning

Vem vill du ge
Inga andra gudar till?

Finns Inga andra gudar som e-bok?

Ja den andra svenska utgåvan och den engelska utgåvan finns som e-böcker på Amazon kindle.

Hur många utgåvor har Inga andra gudar kommit ut i?

Inga andra gudar: Inbunden 2017,
Inga andra gudar: Inbunden 2018, (utökad)
No other gods: Mjukband 2021
Inga andra gudar: Mjukband 2023 (utökad)
Ei muita jumalia: Inbunden 2023
Ningún otro dios: Planerad 2024

Finns Inga andra gudar som ljudbok?

Vi har planer på att ta fram den som ljudbok under året.

Hur många språk finns Inga andra gudar på?

Inga andra gudar finns på svenska, engelska, finska och kommer under året på spanska.

Kan jag sprida Inga andra gudar?

Vi är så tacksamma för alla som tycker boken är viktig och vill att den ska nå så många som möjligt. Vi har flera erbjudanden för den som vill sprida boken. Bland annat kan du köpa 4 för 440, eller 19 för 1500. Vill du på annat sätt distribuera boken, eller har bra tips får du gärna höra av dig. Vi är särskilt måna om kontaktvägar för att sprida den engelska och den spanska boken.

Vill du sälja Inga andra gudar?

Representerar du ett företag som vill bli återförsäljare eller kanske en församling som vill ha boken på sitt bokbord. Ta kontakt med oss. Ett tips är också att kolla in våra förmånliga erbjudanden på flera böcker i butiken. Vi kan också vara behjälpliga med produktbilder.

Kommer ni ge ut fler böcker?

Ja, det är planen! Men vi är inget vanligt förlag som tar emot bokmanus för utgivning utan kommer ge ut de böcker som vi publicerar själva. Däremot säljer vi böcker av några andra författare i vår webbshop. Tips! Läs Holger Klintenbergs viktiga bok.