Skip to main content
0
En del mediterar, andra distraherar, många bedövar. Men vem kan bota den trasiga själen? Frågan är rätt ställd. Det handlar inte först och främst om vad, utan om vem. Det står såhär: ”Straffet blev lagt på honom för att vi skulle få frid, och genom hans sår är vi helade.”
 
Detta var en glimt av innehållet i vår nya traktat. Den har titeln VEM KAN GE FRID TILL EN OROLIG SJÄL?
 
Vi delar själva ut traktaten som vi kallar Befriad och vi har också sett ett enormt intresse för den. Men det finns behov av fler varianter, och vi hoppas att denna traktat om frid ska få tala och verka i människors liv.
 
Den varmare säsongen fylls gatorna av människor som söker, längtar, hoppas och väntar på något mer av det här livet. De är ute och njuter av det återvändande solljuset och hoppet om sommar gör att man kan leva upp, men utan HONOM som är LJUSET blir det bara en tillfällig bättring. Och bakom en leende yta mår många fruktansvärt dåligt. Många har ångest. De vet inte att allt de behöver finns i Jesus. Och det gäller ju inte bara här och nu utan i Jesus finns den där friden som innebär ett evigt fridsavtal med Gud. Vilken förmån det är att få gå ut och berätta det.
 
Sedan traktaten anlände den 3 maj har fler än 10000 spridits.
Nu finns dessutom traktaten befriad på engelska och även den har redan beställs av många. Den svenska motsvarigheten har gått ut i 150 000 ex.

____________________________________
ERBJUDANDEN

✅ 100-pack 60 kr
✅ 250 grams fint papper, känns fint att ge och ta emot
✅ Fri frakt över 500 kr inom Sverige
✅ Välj mellan traktaten “Frid”, “Befriad” eller “Befriad på engelska”
✅ Komplettera med evangeliserande klistermärken, 1 för 45 sek, 3 för 100 kr
✅ Ge bort lovsång: 3 cd för 100 kr.

FLERA SÄTTA ATT BESTÄLLA:
Scrolla ner och välj produkt
https://pilgrim.media/butiken/
order@pilgrim.media
0760-070303

Fraktfritt inom Sverige över 500 sek just nu