Skip to main content
0

Mikael Willgert intervjuar Per-Arne Imsen: Andlighet och Bibelns syn på Familjen

I den senaste lördagsintervjun på Swebbtv kan du lyssna till ett intressant samtal mellan Mikael Willgert och Per-Arne Imsen.

Ett lite annorlunda program i Swebbtvs tablå sändes i lördags. Temat var nämligen ”andlighet” och gäst var pastor Per-Arne Imsen. Vad är väckelse? Vad är tidsanda? Vad innebär dopet i den helige Ande och vad får det för betydelse genom livet? Finns det mörka krafter som ligger bakom politiska skeenden och ett lands utveckling? Vad är aga och hur står det till med barnuppfostran i dagens familjer?Lyssna till ett intressant och ärligt samtal där bibeltro får ett utrymme det sällan får i media.

Vad tyckte Swebbtvs lyssnare?

Swebbtvs viktigaste intervju hittills! Bravo!

Erik

Äntligen!! Swebbtv går stabilt, starkt och orubbligt från klarhet till klarheternas klarhet, tackar! Att lyssna till P-A Imsen är befriande, nödvändigt och underbart. Willgert är en rejält skarp kniv i verktygslådan. Och P-A Imsen är en mega-skarp lie i ladan. Mer av detta, ok?

ExOrbit

Ska Swebbtv verkligen ha med de tokigaste tokarna från högerkristenheten?

MrJob

Mycket intressant och proffsig intervju om andlighet. Vi behöver mer andlighet i det ogudaktiga Sverige. Otroligt hur socialister och kommunister förstört andligheten i Sverige. Mikael är en fantastisk intervjuare, som låter de intervjuade tala till punkt. Här har SVT:s och SR:s journalister mycket att lära

Rolf

Tack för att bibelkristna får komma till tals och prsta till punkt utan förutfattade meningar.
Ang. Imsens bok - antar att han ser den allra mest mörka aktören och bibliska profetior, som drivande i samhällsutvecklingen? Det är den slutsats jag nått, baserat på evidens.

Annah

Jag själv har inköpt två ex av Imsens senaste bok "Inga andra gudar" (tredje upplagan). Den boken går då definitivt inte av för hackor, och jag har icke läst någonting liknande innan. Läs den!

ExOrbit

Tack Swebbtv för att ni är ett öppet forum och låter personer, som kanske många skulle anse vara "ointressanta", få dela med sig av sin livserfarenhet!

Ulf

Två tummar upp! Jag ser fram emot del 2, 3, och 4.

UML

Tack, detta är högaktuellt - vår kristna tro, en inre kompass av Gudstillhörighet 🙏Tack till Per - Arne Imsen. Gärna fler program som detta! 🙏

Eva

Vi har fötts in i ett system av lögner, propaganda och hjärntvätt. Ända sedan barnsben. Detta system är direkt fientligt inställt mot sanning - det börjar bli uppenbart för allt fler människor. Jesus sade att Han är Sanningen - det är något som varje människa måste ta ställning till.

Paul