Guds vision för församlingen

Gud uppenbarar för Paulus vilka enorma planer Han har för församlingen. Men när vi ser oss omkring är det inte fullt ut det vi ser i vår samtid. Hur kan vi bygga efter mönsterbilden och få del av de hemligheter som Gud uppenbarat?

I denna serie går Per-Arne Imsen genom ämnet och fler delar är på gång. Följ oss på Pilgrim Medias youtubekanal eller Predikopodden för att inte missa någon delar.

lyssna på youtube:

Del 1: Församlingen som Guds hus // Del 2: Vägen in i församlingen är omvändelse // Del 3: Församlingen är en Guds boning i Anden // Del 4: En församling som dött och uppstått // Del 5: Församlingen i en laglös värld // Del 6: Församlingen som bärare av Guds kärlek // Del 7: Församlingen är Sanningens stödjepelare och grundfäste // Del 8: Församlingen i tiden och i evigheten

Vill du hellre lyssna på serien? Då rekommenderar vi Predikopodden.

PREDIKOPODDEN - GUDS ORD MED PROFETISK SKÄRPA

Pilgrim Media har startat Predikopodden! Där kan du höra helt unikt material såväl som predikningar som också sänds på Pilgrim Medias YouTube-konto och på TV. Vi vill ge dig möjligheten att lyssna på vår undervisning på det sätt som passar dig bäst.

Sök på Predikopodden i din Poddapp.

Lyssna på Apple

Lyssna på Acast

Lyssna på Spotify