Skip to main content
0

Det plingar till i mobilen. ”Pusselbitarna har fallit på plats” läser jag. Personen fortsätter att berätta: ”Mina ögon har öppnats, nu förstår jag vad som sker i Sveriges kristenhet. Det som varit dolt har kommit fram i ljuset.”

Meddelandena jag får av er som läst Inga andra gudar betyder så mycket. De är överväldigande positiva fast jag förväntat mig mer protester. (Ni som har läst den vet.) De flesta skriver om öppnade ögon, och om att boken gjort en stor inverkan. Denna inverkan har på sina håll lett till att hela församlingar ändrat kurs. Det har blivit nödvändiga samtal och ibland delningar. Personliga möten med Jesus har jag också fått höra om. Förnyelse är ett annat återkommande tema. Personer som lever i röken har börjat längta tillbaka till elden. En familj berättade att de nu lämnat Katolska kyrkan.

Det är akut nu! Läget i vårt land är akut på alla områden. Jag behöver knappast lista de utmaningar vi står inför. Allt Guds folk behöver omvända sig och gå ner på sina knän. Vi behöver en motkultur mot totalt förfall, en tillbakagång till evangeliet och Ordet. Jag är övertygad om att Guds folks agerande har avgörande betydelse för det som sker i landet.

En del tycker att Inga andra gudar är så viktig, och till och med nödvändig att läsa, att de ger vidare sitt exemplar och köper fler. En del ger till grannen, andra till pastorer, ja till och med ärkebiskopen har fått den. Det har jag fått se en bild på. Men de flesta i Sverige har såklart inte fått den.

Nu har jag känt en maning – Varför bara sälja 1 och 1, när man kan sälja många. Om boken behöver läsas av alla, som många skriver, så behöver vi växla upp. Nu säljer vi därför kartongvis, direkt från tryckeriet, 19 stycken per låda. 1500 kr/box. En del har redan hunnit köpa dessa boxar. Senast igår skickades en kartong iväg. En kvinna skulle ge boken till alla ledare i sin församling. Kanske gör du också så, eller tvärtom, ger till medlemmarna? Andra ska ge bort dem som julklapp. Är det kanske en idé att ha den som gemensam läsning i hemgrupper? Eller vill du sprida den bland bibelskoleelever, teologistudenter eller på släktkalaset?

Det har varit en fråga om lydnad att skriva Inga andra gudar, som inneburit mycket arbete och en stor kamp i andevärlden. Utan stöttning från syskon hade det inte varit möjligt. Genom alla era kommentarer är jag helt övertygad om att Herren velat använda den för att verka i kristenheten, och det är faktiskt bara just nu vi kan verka. Tidens tecken omnämns i dagstidningarna och det känns att det drar ihop sig. Jesus manade ”Se till att ingen förvillar er, många ska komma i mitt namn” samt ”Verka medan dagen varar… natten kommer då ingen kan verka”.

Det plingar till igen. En person från Sydafrika har fått engelska boken och skriver att den beskriver EXAKT den situationen han har i sitt land just nu. Uppenbart finns behovet globalt. Den finska boken distribueras i vårt grannland genom ”TV7 Kustannus”, men de engelska böckerna har ingen internationell distributör och många ligger på lagerhyllan och väntar. Kanske har du kontakter utomlands och vill sprida den engelska boken? Jag tänker på den spanska boken som snart kommer tryckas. Hjälp vad den skulle behöva läsas i den folk-katolska världsdelen på andra sidan havet där Mariastatyerna tornar i vartannat kvarter.
/Per, Arne Imsen

____________________________________
ERBJUDANDEN
✅ BOX – Inga andra gudar (2023)
19 stycken för 1500 kr (60% rabatt)

✅ BOX – No other Gods
18 stycken för 1500kr (72% rabatt)

✅ Röd box – 4 böcker för 440 sek (45% rabatt)

BESTÄLL SÅHÄR:
▪️ Scrolla ner och välj produkt
▪️ https://pilgrim.media/butiken/
▪️ order@pilgrim.media
▪️ 0760-070303

Fraktfritt inom Sverige över 350 sek just nu